Geen brug is voor ons te ver (of te groot)

Met trots kunnen wij u melden dat we het Qualisteelcoat kwaliteitslabel voor 2017 OPNIEUW hebben behaald. Dit zowel voor ons natlakbedrijf Metalix NV als ons poederlakbedrijf Galvacoat Steelcoat NV. Hiermee zijn we twee van de acht bedrijven over heel België die erin slaagden om dit label te behalen. Metalix is zelfs het enigste natlakbedrijf in heel België dat er in slaagde om dit label te behalen.

Bovendien werd dit label behaald voor de hoogst mogelijke corrosieklasses voor blank-, verzinkt- en gemetalliseerd staal.

Verder hebben we een verlenging bekomen voor het BCCA-attest voor onze gecertificeerde stralers, metalliseurs en natlakkers.

Beide attesten zijn te danken aan de doorgedreven procescontroles die we invoerden in ons streven naar het afleveren van de best mogelijke kwaliteit.

U merkt het, voor kwaliteitsvolle natlak en poederlak bent u bij ons aan het juiste adres. Zo dacht ook een van onze klanten. Onder andere omwille van ons BCCA-label zijn zij met ons in zee gegaan om brugelementen te behandelen voor de Pont de Couvin.

Kwaliteit leveren? Geen brug is voor ons te ver.